ARRANGEMENTER

Herunder vil du løbende kunne se planlagte arrangementer.

Kunstforeningens medlemmer tilbydes fribilletter til kunstudstillingen CPH Art Space 2021 Docken 13.-15. august.

Vi kalder selv arrangementet for Københavns mest ambitiøse kunstudstilling. Vi er ikke de største, men har til gengældt udvalgt udstillerne efter kvalitet og vi fokuserer på den moderne, originale, ekspressive kunst.

Billetterne ”købes” her via dette link:

Man gennemfører et køb af to billetter, lægger i indkøbskurv og indtaster herefter invitationskoden som er: CAS2021

Husk, at der skal klikkes ”Bekræft”.

Herefter sender man billetterne med email til sig selv. De kan printes ud til indscanning ved indgangen eller indscannes fra smartphone.

Der kan erhverves fem billetter pr. transaktion med adgangskoden.

I kan læse mere om arrangementet og udstillerne her: www.cphartspace.dk

Der er bl.a. to kunstnere fra DR-serien ”Danmarks bedste portrætmaler” der udstiller: Karin Bach og, Ole Mejlvang Hedeager.

Foredrag og omvisning på Panum Instituttet

AFLYST

Årets sommertur går til Sønderjylland
og tilmeldingen starter nu

Tilmelding efter ”først til mølleprincippet” fra den 6. maj 2019. Tilmelding er bindende.
Tilmelding til Ingelise Hviid- mail: ingelisehviid@privat.dk  senest den 1. juni 2019.

Læs mere om programmet og tilmelding ved at hente programmet for sommerturen her >>>