KONTAKT

Velkommen til Politiets Kunstforenings hjemmeside

Det er foreningens formål at fremme og øge kendskabet til billedkunst og skulptur samt kulturelle aktiviteter over for medlemmerne og politiet i øvrigt.

For at opnå dette, arrangerer foreningen udstillinger af forskellige kunstneres arbejder i politiets lokaler – fortrinsvis i hovedstadsområdet.

Foreningen indkøber og bortlodder kunstværker samt foranstalter eventuelt andre arrangementer til fremme af kunstinteressen og kulturelle aktiviteter. Af medlemskontingentet fra medlemmerne skal mindst 80 % anvendes til indkøb af kunstværker til bortlodning blandt medlemmerne.

Henvendelser fra kunstnere vedr. udstillinger, salg mv. skal ske til:
Kunstnere og gallerier, der er interesserede i at udstille hos Københavns Politi på Teglholm Allé i København SV, kan sende evt. informations-materiale til nedenstående mailadresse:

Politiets Kunstforening: kontakt@politietskunstforening.dk 

Man skal være opmærksom på, at Politiets Kunstforening modtager mange henvendelser fra interesserede kunstnere og gallerier. Politiets Kunstforening vil kun svare på henvendelser, hvis vi er interesseret i en evt. udstilling eller køb.

Henvendelser til Politiets Kunstforening fra medlemmer kan ske til:
Ønsker medlemmerne at komme i kontakt med bestyrelsen, kan man skrive til foreningens mail, kontakt@politietskunstforening.dk.

Mailen bliver tjekket flere gange om ugen. (Bemærk, medlemmerne er velkommen til at rette henvendelse til formanden på intern mail)